Diverse

En gennemgang af Serta Rest 3 "Gel Memory Foam Madras Topper

En gennemgang af Serta Rest 3

Problemet: Hofte- og rygsmerter

I de seneste måneder har jeg lidt smerter i højre hofte og midt til nedre ryg. Jeg tilskriver dette alder, at have et stillesiddende job (at skrive), have taget på mig nogle kilo og manglende træning for at smøre mine led. Jeg sidder på en skumdoughnut med høj densitet, mens jeg skriver dette. Donut lindrer pres fra halebenet, noget jeg lærte, da jeg var gravid for mange måner siden. Jeg har lært at forvrænge min krop til venstre, når jeg rejser mig fra en siddende stilling for at smerterne i hoften ikke skal bringe mig på knæ. Ikke sjovt!

At få denne tilstand tjekket ud af en læge er udelukket. Da jeg trak mig tilbage fra erhvervslivet, opgav jeg også mine rettigheder til virksomhedsbetalt sundhedsforsikring. Så jeg nøjes. Dog er det ikke min eneste ubehagelige stilling at sidde. Selvom jeg for nylig købte en ny madras, vågnede jeg med en øm ryg og min højre hofte skriger med hver bevægelse. Behøver jeg fortælle dig, at jeg ikke har sovet godt? Åh, det gætter jeg bare på. Faktum er, at jeg sover i 3-timers skift, fordi min krop vækker mig. Åh, hvad jeg ville give for en nat uafbrudt søvn!

Noget skulle gøres. Jeg har ikke råd til en medicinsk diagnose eller behandling. At gå igennem Advil som slik er ikke godt for mine indre og løser ikke problemet alligevel. At købe en af ​​de avancerede madrasser, der "har dit nummer", er også udelukket. Så hvad gør en ikke så ung, men ikke så gammel kæmperforfatter for at lindre smerten? Opfindelighed er svaret, mine venner; det og se på papiret til salg på madrasovertræk.

Løsningen: Serta Rest

Undertiden kommercialisme kommer godt med. Det ser ud til, at alt under solen sælges lige før ferien. Mindedagen er en af ​​disse helligdage. Mine lokale Big Lots havde en flyer i søndagens avis. De annoncerede en "berømt producent" 3 "gel hukommelse skum madras topper til dronning senge til en gennemførlig $ 99,99. Den næste dag gik jeg til Big Lots i håb om, at jeg ikke var for sent. Sikker nok havde de masser på lager, og den "berømte producent" viste sig at være Serta. Nå, skyde, hvis fårene på tv frygter Serta, fordi offentligheden ikke længere har behov for at tælle dem (fårene) for at sove, er det nok grund til, at denne lille pige giver mærket et skud. Ikke kun købte jeg, men jeg forkælede mig selv med et nyt sæt ark (i min yndlingsfarve, selvom det ikke passer til mit sengetøj!).

Jeg kom spændt hjem på, at jeg måske nu kan få en god nats søvn. Jeg rullede Serta Rest 3 ”gelhukommelseskum-topper ud og indkapslede den i det medfølgende monterede dæksel. Jeg tilbragte resten af ​​dagen med at vaske sengetøj inklusive min dyne. Jeg så virkelig frem til sengetid! Selvom jeg ved udseendet af min frisklavede seng har brug for en trappestol for at få min 5'2 "krop op på sengen og under tæpperne!

Funktioner

Efter at have læst instruktionerne (ja, jeg læste instruktionerne. Jeg hedder Shaun-en, ikke Shaun!), Jeg var lidt foruroliget over at opdage, at det kan tage op til 72 timer for madrasovertrækkeren at tilpasse sig min seng. Jeg var meget glad, da den rullede fladt ud og passede perfekt til min seng! Komfortguderne var bestemt på min side.

Derudover blev jeg ophidset, da jeg læste, at gelen i skummet er formuleret til at være kølig og regulerer sig selv til din kropstemperatur. Som kvinde efter menopausen lider jeg stadig af nattesved. Nå, ikke rigtig nattesved så meget længere som nattens varme. Det er en anden grund til, at jeg ikke sover komfortabelt. Jeg har brug for at have mit sengetøj koldt for at sove godt. Det er en forbandet god ting, jeg sover alene. Min queensize-seng giver mig mulighed for at skifte side, når jeg bliver for varm - hvilket er en anden grund til, at jeg ikke sover godt. Forresten, hvornår slutter det lort ??

Åh, jeg glemte næsten at nævne, at dette produkt er fremstillet i USA. Vejen at gå, Serta!

Resultatet

Jeg har kun brugt to nætter på min nye opsætning, men jeg kildes ihjel med resultaterne. Jeg har vågnet kun en gang hver nat - hvilket er en velsignelse - og jeg har været i stand til at gå tilbage til at sove igen. Desværre slukker min krop noget varme, når jeg prøver at sove. Ikke desto mindre lever gelhukommelseskum topper op til sit løfte.

Ordbogen på kassen lyder "tilføjer støtte og komfort - eliminerer trykpunkter." Det kan jeg bevidne. På kun to nætter er min smerte på et meget lavere niveau. Jeg behøver ikke længere at fordreje min krop, når jeg rejser mig op fra sofaen for at undgå smerter i højre hofte.

Hvis natvarmen, jeg stadig oplever, bare gider en anden, ville jeg være en helt tilfreds kunde. Men det er ikke Sertas problem, er det?

Hvis nogen af ​​jer, der læser denne oplevelse, er ubehagelige, mens du sover af en af ​​de grunde, jeg har nævnt, anbefaler jeg Serta Rest 3 ”Gel Memory Foam Madras Topper. Det er en billig løsning på, hvad der kan blive et dyrt og svækkende problem.

Prøv det og hvile let. Det gjorde jeg, og jeg hviler nu, når jeg sover.

Spørgsmål og svar

Spørgsmål: Min madrasovertræk kom med et 17 "dybt stof" ark "/ dæksel. Satte du et af dine flade lagner på topper og satte derefter stofdækslet over det?

Svar: Nej, jeg satte topperen inde i dækslet, den fulgte med. Efter at have lagt toppen på madrassen lagde jeg en monteret madrasbeskytter over det og lagde derefter sengen som jeg normalt gør (lagen efterfulgt af lejligheden).

Spørgsmål: Jeg har haft min Serta Rest 3 "Gel Memory Foam Madras Topper i et par måneder, og mine rygsmerter fortsætter, fungerer din stadig for dig?

Svar: Ja, det fungerer stadig for mig. Jeg har min ægkasse opad og drejer den (roterer) en gang om året. Hvis du har din topper flad side op, så prøv at vende den for at se, om det fungerer bedre for dig.

Spørgsmål: Jeg tilføjede et vandtæt monteret dæksel over madrasoverdelen og derefter køledækslet ovenpå. Vil dette stadig få topperen til at fungere korrekt? Jeg var bange for eventuelle uheld og ødelægge min topper.

Svar: Jeg kan ikke se, hvorfor det at have et vandtæt dæksel direkte over den eksisterende madras vil hindre Serta topperens køleeffekt. Men hvis du prøver at undgå at ødelægge topper på grund af "uheld", hjælper det vandtætte dæksel ikke. Væsker vil uanset gå gennem topper. Alt det vandtætte ark gør er at beskytte madrassen nedenunder.

© 2013 Shauna L Bowling

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 13. august 2019:

Det lyder som en god ressource, Seraphina. Jeg er glad for, at du fandt noget, der fungerer for dig.

Seraphina williams den 13. august 2019:

Jeg havde også rygsmerter engang før. Det var da jeg stødte på dette site "https://www.mattressguides.in" og læste nogle gode ting på google. Dette er et nyt sted, men de har meget gode blogs om søvnprodukter, søvnforstyrrelser, søvnvidenskab osv. De har også en komplet guide til madrasstørrelse, type og mere information om det samme, hvilket hjalp mig med at få den bedste madras til helbrede min rygsmerter.

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 19. juli 2018:

Annette, jeg har haft minen i et par år (købte en ny og gav den gamle til min søn). Jeg sover i en queensize-seng, alene som dig. Men jeg skifter side hele natten igennem (et plus af ikke at have en søvnpartner!), Så jeg har ingen fordybninger.

Hvor tyk er din topper? Dobbelttjek producentens garanti. Måske har du et defekt produkt. Jeg ville se på at udveksle det, hvis det er blevet forkert efter så kort tid. Hvilken side har du også opad? Ægkassesiden eller den flade side? Jeg har æggekassesiden opad og har ikke haft nogen problemer med det.

Annette hestom den 18. juli 2018:

Jeg har sertamadrassen ikke dækket men gelmadrassen og har kun haft den i 5 måneder og jeg er den eneste person, der sover på den, så den er kommet, hvor den side, jeg sover på, er lavere end den anden side og føles som jeg er på træ

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 7. maj 2018:

Det kunne være, mysleepyhead. Jeg har en almindelig boxmadras, men skumtopperen letter ethvert ubehag.

mysleepyhead den 6. maj 2018:

HUKOMMELSESKUM: DEN VARMESTE TREND I Madrasser?

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 11. oktober 2017:

Jeg er ked af at høre det, Stephanie. I det mindste fandt du ud af, hvad der forårsagede din allergiske opblussen. Prøv at google økologiske madrasovertræk for at se, om der er et alternativ til dig.

Stephenie Contreras den 10. oktober 2017:

Jeg elsker absolut min topper, men desværre har jeg efter 2 uger fundet ud af, at jeg er allergisk over for noget, som topper er lavet med. Dette gør mig ked af det, da det har hjulpet meget med min smerte. Jeg er sikker på, at det er sjældent at have nogen allergiske over for de materialer, den er lavet af. Ville bare lægge dette ud her, hvis en anden ender med alvorlige allergier både over for min hud og vejrtrækning, og det tog mig yderligere 2 uger, før jeg fandt ud af, hvad der forårsagede allergierne.

Margaret Schindel fra Massachusetts den 24. maj 2017:

Tak, Sha! Vores madras er smukt skudt efter 10+ år, så vi skal alligevel udskifte den. Men det er dejligt at vide, at gelhukommelseskum virkelig køler, og at det ikke kun er et marketinggimmick (som min mand troede, det kunne være). Fantastisk anmeldelse!

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 24. maj 2017:

Margaret, jeg har ikke længere nattesved. Heldigvis er overgangsalderen nu en ikke så glad hukommelse.

Jeg elsker min topper. Jeg vågner ikke op med smerter, og det giver kølekomfort, mens jeg sover. Jeg anbefaler, at du prøver denne topper, inden du lægger penge ud til en fuldblæst madras og ser, hvor godt det fungerer for dig.

Hold mig opdateret!

Margaret Schindel fra Massachusetts den 23. maj 2017:

Sha, god anmeldelse! Min mand og jeg har begge rygsmerter (og jeg har også hoftesmerter), og vi har fundet ud af at sove på en hukommelsesskummadras har gjort en enorm forskel. Men vores er 10 år gammel og er ikke så modstandsdygtig som den var, da det var en "springkylling". ;) Så vi er på markedet for en erstatning. Jeg har tendens til at være kold, når jeg er træt, så jeg har dækkene op til hagen selv i temmelig varmt vejr, men så vågner jeg op svedende midt om natten. Så jeg har lyst til at prøve en gelhukommelsesmadras denne gang, som formodes at være kølig. Jeg ved, at denne gelhukommelseskumtopper ikke har fjernet dine nattesved (det ville være en høj ordre på ethvert produkt!), Men jeg vil meget gerne vide, om du har fundet ud af, at du er noget køligere om natten siden du Jeg har brugt denne topper. Spørgende sind vil vide det - meget tak! Ser frem til dit svar. :)

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 2. marts 2017:

Kay, jeg er enig. Denne topper har gjort hele forskellen i verden hvad angår søvnkvalitet. Ikke kun hjælper det min ryg, men det bliver ikke varmt om natten. Jeg bruger endda en kølig gelpude. For mig er der intet mere ubehageligt end at blive varm og svedig, mens jeg sover.

Kay Armondi den 1. marts 2017:

Vi købte den samme madras topper fra Big Lots og elsker det ... Vi har begge dårlige ryg, og det hjælper virkelig. Gudskelov for en god nats søvn.

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 27. august 2016:

Julie, jeg har ingen erfaring med den madras, du har købt, så jeg kan ikke give råd. Men med den topper, jeg gennemgår i denne artikel, kan jeg fortælle dig, at den bevarer sin form. Også jeg sover alene og er fri til at bruge hele overfladen af ​​min seng. Jeg havde også smerter i hoften og lænden, indtil jeg købte denne topper. Jeg har været smertefri lige siden. Hvad der er pænt ved topper er, at du kan bruge æggekassesiden eller den flade side. Min er ægkasse opad, og jeg elsker det. Jeg vil foreslå, at du prøver det. For en minimal investering kan du måske bare finde ud af, at du har løst dit problem.

JULIE 26. august 2016:

Jeg har ikke set mit problem besvaret endnu, så her går. Jeg har en Serta Perfect Sleeper Gel Top-madras og finder ud af, at jeg har fordybninger i den siden den første måned, jeg fik den, nu er den omkring 8 måneder gammel. Gik på stedet om Serta Madrasser, og alle hader dem, og virksomheden vil ikke klare garantien. Jeg er ret sikker på, at jeg ikke kan vende denne madras, det var derfor, jeg så tingene op til at begynde med og så din anmeldelse. Geldelen er det, der skaber huler og dale i madrassen, og jeg er ikke sikker på, om æggekassetoppen på toppen er nok til at hjælpe. Jeg har så store smerter med min højre hofte og ryg, da jeg fik den nye madras og vil prøve noget for lindring, men vil jeg få det samme i en topper ???? Jeg har en king size seng og sover alene, så jeg har masser af plads til at bevæge mig i. Jeg har den roteret en gang om måneden og vil virkelig bare vide, om jeg kan vende den på den anden side, men føler med gel toppen Jeg kan ikke gøre det. Er der nogen der ved det? Tror du også, det ville hjælpe på grund af æggekassen, der er fastgjort til toppen?

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 5. december 2015:

Diane, jeg var ikke opmærksom på toksicitetsproblemet, før jeg læste Beckies kommentar. Jeg er en smuk "grøn" person og bestræber mig på at holde mig væk fra giftige materialer. Når det er sagt, har jeg sovet på denne topper siden 2013 og har ikke haft nogen symptomer på toksicitet. Jeg har topper inde i sagen, der er leveret plus et madrasovertræk over det. Jeg ved ikke, om Beckies krav er gyldigt eller ej. Alt hvad jeg ved er, at jeg føler mig bedre overalt, nu hvor jeg sover på denne topper. Jeg sover behageligt, og topperens kølighed var en gave, da jeg gennemgik nattesved i overgangsalderen. Jeg vil sige, at topper er en langt bedre mulighed for at tage medicin mod rygsmerter eller nattesved. Hvad med dig?

Diane den 4. december 2015:

Så jeg købte en af ​​disse i aften til vores nye King-seng. Vi havde en på vores queensize-seng (ikke dette mærke), og jeg vidste, at jeg ville have en topper på denne. Jeg handler altid hos Big Lots og købte den der i aften, kom derefter hjem og foretog en prissammenligning for at se, hvad den solgte til andre steder. Begyndte at læse anmeldelser på Amazon og blev bekymret over en; sandsynligvis Beckie ovenfor, da det sagde det samme. Alle andre anmeldelser var gode. Bør jeg være bekymret over dette toksicitetsproblem?

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 31. oktober 2015:

Tommy, jeg er sååå glad for, at denne anmeldelse var integreret i at finde en overkommelig måde at behandle dine rygsmerter på. Tak fordi du delte. Du har lavet min dag!

Nyd din og fortsæt med at sove godt.

Tommy den 31. oktober 2015:

Fantastisk anmeldelse, fordi den er perfekt! Jeg købte det fra store partier (aldrig engang været i store partier før lol) og jeg elsker det absolut. Var i et dårligt bilvrag og har så mange problemer med min hofte og ryg. Dette hjælper mig med at sove og ikke vågne op med for meget smerte. Din anmeldelse fik mig til at købe dette og prøve det, og selvom jeg var skeptisk, er jeg glad for, at jeg gjorde det. Mange tak!

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 14. august 2015:

Nadine, jeg har haft minen i to år nu, og den gør stadig sit job og har mere end betalt for sig selv. Held og lykke! Jeg håber, at denne topper er tilgængelig i dit område. Hvis ikke, tilbyder måske en af ​​onlinebutikkerne forsendelse til SA.

Nadine May fra Cape Town, Western Cape, Sydafrika den 14. august 2015:

STOR anmeldelse på et produkt! Vi er i samme situation. Ingen lægeforsikring. Jeg ved, hvad der forårsager smerter i lænden ... og jeg gør hvad jeg kan for at håndtere det. Vores yogalærer bor ved siden af, og jeg har en indendørs trampolinudsigter. Ikke det at jeg træder ofte nok på det. Når jeg skriver, eller arbejder på en bogomslag, ser tiden ud til at flyve forbi, og inden jeg ved af det er timerne forbi. Min krop er ikke flyttet fra min computerstol. Denne madrasovertone lyder som en løsning for mig, men hvis jeg kan komme ind i Cape Town, er en anden historie. Jeg vil undersøge noget. Tak fordi du delte.

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 20. april 2015:

Du er velkommen, gram!

gramof4 den 20. april 2015:

Tak. Jeg skal vende det om. Tak.

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 19. april 2015:

Gram, bumpene går op. Det er det, du ligger på for at lindre stress på ryggen.

gramof4 den 19. april 2015:

Jeg fik ikke retninger.

Går bumpene op eller ned. Elsker det. Jeg lægger den glatte side op.

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 15. marts 2015:

Det er interessant, Beckie. Jeg har sovet på min i to år nu og har ikke haft nogen problemer.

Beckie den 14. marts 2015:

Vær forsigtig. Vores søn og andre lider ifølge forskning kramper, hovedpine, kroniske ledsmerter og andre sundhedsmæssige problemer, siden de begyndte at bruge disse gel toppers. De har toksiner, der kan være skadelige, fordi de ånde ind, mens de sover.

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 27. februar 2015:

Ludibell, det var ikke svært, men det var meget fast og stift. Når du har foldet det ud og lagt ud på madrassen, blødgør den ud. Jeg vil foreslå at lade den hvile lidt på din seng og derefter ligge på den og se, hvordan det føles. Hvis det ikke passer til dig, skal du returnere det.

Ludiebell den 26. februar 2015:

Jeg har lige købt min King size topper på Big Lots i eftermiddags, men da min mand og jeg fjernede den fra kassen, var den så hård og følte stiv, at jeg bad ham rulle den op igen, og jeg tager den tilbage i morgen. ..Er det sådan, det føles, når du fjerner det fra kassen? Bliver det blødere efter udrulning af det? Jeg har en 3 tommer hukommelseskumtopper på min helt nye hårde Beauty Rest-madras, og jeg har smerter hver eneste dag. Så vil dette blødgøre nok til, at jeg kan nyde det og ikke have smerter? De af jer, der har købt en, skriv en kommentar, og lad mig det vide ... tak!

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 23. januar 2015:

Skål, Jean! Jeg var på min nye madras i mindre end et år, før jeg besluttede at prøve Serta topper. En anden $ 300 + versus $ 99 var en no-brainer for mig.

Jean Miller Ader 23. januar 2015:

Jeg tror, ​​hun sagde, at deres madras kun var et år gammel og allerede havde bulet, uanset hvor meget hun vendte den eller hvor ofte. Jeg har aldrig været på min egentlige madras - intet behov, da jeg har topper. Velsignelser, min kære. Her er flere flere års komfort!

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 23. januar 2015:

Jean, jeg er så glad for at høre din feedback. Jeg har haft min topper i næsten to år og har ikke været nødt til at dreje den, da jeg havde at gøre med traditionelle ægkasse toppers. Jeg har stadig ikke prøvet puden. Jeg mener det, men har ikke set det til salg i et stykke tid. Den ene gang jeg så et salg på puden, var de ude. Silly me, jeg skulle have bedt om en regntjek!

Thanx for at sende dette til dine naboer. Jeg er sikker på, at de bliver lige så glade som os og bliver bedt om at købe topper. Det er bestemt billigere end at købe en ny madras. Når vi testkører madrasser i butikken, får vi ikke en ægte fornemmelse for, hvordan de vil arbejde igennem en nattesøvn.

Jeg troede, jeg havde taget en god beslutning, da jeg købte min nye madras. Jeg tog så fejl! Der var ingen måde, jeg skulle købe en ny madras på efter at have lagt pengene ud, så jeg prøvede Serta Gel Memory Foam topper.

Dreng, er jeg nogensinde glad for, at jeg gjorde det!

Jean Miller Ader 23. januar 2015:

Jeg elsker stadig min topper efter al denne tid. Puden også. Jeg har set nogle klager over, at puden ikke er stor nok. Jeg købte min online fra Sears, og den er stor - lige så bred som mine dronningspuder. Måske kommer de i forskellige størrelser. Alligevel er jeg glad glad glad. Jeg sender også min nabo til dit websted, så hun kan tjekke tingene ud. De har problemer med "divets" til madrasser.

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 10. november 2014:

Jane, jeg er så glad for, at du besluttede ikke at returnere topper, og at du elsker det.

Jeg har ikke prøvet puden endnu. Big Lots havde dem til salg for et stykke tid tilbage, men blev udsolgt, da jeg kom derhen. Måske vil julemanden give mig en.

Jane den 10. november 2014:

Jeg havde set på så mange af disse skumtoppere, og det er næsten umuligt at sammenligne den ene med den anden, bare ved bare at købe dem og prøve dem. Jeg købte denne på et indfald, da Big Lots havde 20% rabat på alt i butikssalget. Det sad uåbnet i mit hus i flere uger, og jeg var lige ved at returnere det, da jeg fandt din anmeldelse. Jeg troede, at da den var så billig sammenlignet med de fleste af dem, var denne sandsynligvis ikke særlig god. Men din anmeldelse overbeviste mig om at prøve det, og jeg er meget glad for, at jeg gjorde det. Jeg havde en 3 i hukommelse skum topper min mand fik omkring 4 år siden. Jeg elskede det for komforten, men har hedeture om natten og følte, at det var en medvirkende faktor til dem, da jeg aldrig har dem om dagen. Jeg håbede, at gelen i skummet kunne hjælpe med at lindre dem. Jeg har haft dette på min seng i cirka 3 måneder nu og er tilfreds med det. Jeg har stadig hedeture til tider, men tror ikke, de er næsten lige så ofte eller så alvorlige. Måske er det gelskummet eller æggekassemønsteret giver bedre luftgennemstrømning omkring min hud, eller måske er det bare en tilfældighed eller tid. Jeg ved ikke. Bundlinjen er, dette er meget på en gel memory skum topper. Prisen er god, den er MEGET behagelig, og den mindre skumluft forsvinder med i 4-6 timer efter åbning. Hvis du ser annoncerne, har Big Lots to eller tre gange om året 20% rabat på salget i hele butikken, og du kan endda få en bedre handel end normalt på det. Og jeg genbrugte min stadig i god form, ældre hukommelseskum topper til min 22 år gamle datter, da hun ikke skulle have hedeture i et par år.

Forsøgte du puden? Jeg er også nysgerrig efter dem.

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 27. oktober 2014:

Peggster, det lugter, når du først tager det ud af kassen, men det forsvinder hurtigt. Faktisk lugte jeg ikke andet end rene lagner den første nat, jeg sov på det.

Alt, hvad jeg kan sige, er at give det et skud. Tjek returpolitikken med din butik. Chancerne er, at topper vil ramme et lykkeligt medium mellem dig og din mand, og du finder ikke behovet for at returnere det.

peggster 26. oktober 2014:

Hej der, jeg er i kohls ret i dette øjeblik og prøver at beslutte, om jeg skal købe dette produkt! Jeg har læst alle anmeldelser og de lyder vidunderligt! Har denne topper en lugt til det? Vi har lige købt en fast seng, og det dræber mig! Min mand elsker det, og det gør jeg ikke. Hvis jeg får topper, vil han hader det? Jeg har også fibromyalgi og sjogrens syndrom og spondylitis arthritis. Jeg har så meget smerte! Hvad skal en pige lave ????

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 18. oktober 2014:

Maria, du er for sjov. Denne anmeldelse er dog fuldstændig oprigtig. Jeg har haft toppen nu i et og et halvt år, og jeg står stadig ved mine ord. Det er vidunderligt. Jeg har ikke haft rygsmerter, siden jeg købte det.

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 18. oktober 2014:

Mike, jeg har sovet på regelmæssige skumægkasser, og jeg er enig med dig - de giver ikke trøst. Denne gelskumtopper bevarer imidlertid sin form og densitet. Jeg finder det en ganske lettelse.

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 18. oktober 2014:

Jeg er enig Paula. Jeg vil sige, at John har brug for en lur. Eller en lektion i høflig opførsel.

Maria Jordan fra Jeffersonville PA den 17. oktober 2014:

Sha,

Hvordan kunne jeg have gået glip af dette ... sov jeg på min "Serta Rest 3" Gel Memory Foam Madras "...?

Interessant hvor mange positive kommentarer og folk der virkelig har draget fordel af dette produkt. Din anmeldelse er hæderlig, detaljeret og oprigtig ... ligesom dig.

Du håndterer endda den ulige og idiotiske kommentar på en værdig måde.

mckbirdbks fra Emerald Wells, lige ved krydset, Texas den 17. oktober 2014:

Hej Sha, som det sker, arbejdede jeg et sted, der lavede disse æggekrater til brug af sengeliggende hospitalstålmodighed for at bremse forløbet af sengesår. F & U viste, at de ikke arbejder på 'Grumpy Old Men', der kender vægten af ​​skum og har tid til at undersøge producentens websider for at kommentere en kundeanmeldelse. Det er en lille delmængde af befolkningen.

Suzie fra Carson City den 17. oktober 2014:

Sha ...... Stakkels John ..... ser ud som om han aldrig får nok søvn og også kommer "ud på den forkerte side af sengen."

Jeg spekulerer på, om han rent faktisk havde et punkt til sin ubrugelige kommentar? Det eneste åbenlyse punkt er, at han er ret uhøflig og uinteressant. Sådan spild af tid.

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 17. oktober 2014:

John, når jeg læser dette igen, kan jeg se, hvor jeg nævner, at jeg forlod erhvervslivet. Jeg undskylder for min tidligere beskyldning i den henseende. Imidlertid fastholder jeg resten af ​​mit argument.

For at være ærlig vil jeg meget gerne have, at Serta kontakter mig angående dette indlæg og tilbyder mig et skrivejob. Det er dog ikke sket, og - igen - det er ikke derfor, jeg skrev denne anmeldelse.

Hvorfor starter du ikke dit eget websted, hvor du kan sende dine rants og beskyldninger? Måske vil du føle dig bedre og bedre kunne kommunikere med resten af ​​verden og dig selv.

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 17. oktober 2014:

John, hvis jeg blev betalt af Serta, ville denne anmeldelse være på deres side. Du finder det heller ikke på Big Lots 'side. Dette er en ærlig anmeldelse af en person, der fandt en billig løsning på rygsmerter. Bemærk, at jeg ikke linker til nogen af ​​siderne.

Jeg var tvunget til at skrive denne anmeldelse, fordi den havde en positiv indvirkning på mit liv.

Æggeskaller er ikke 'pigge'. Jeg er ked af, at din krop reagerer negativt på dem.

Din kommentar om, at jeg forlader erhvervslivet, fortæller mig, at du har læst nogle af mine andre indlæg. Denne afslører bestemt ikke det aspekt af mit liv.

Jeg er ked af, at du er så bitter og føler behov for at blæse din røg på andre. Ikke alle vil være tilfredse med de produkter, de køber. Prøv at blæse røg i spejlet, når du barberer dig hver morgen.

Måske skal du efterlade din negative kommentar på Sertas websted og ikke beskylde mig for dårlig vilje. Dette er MIN anmeldelse baseret på MIN ikke-kompenserede oplevelse.

Synes godt om det eller klumper det. Hvis du klumper det, skal du gøre det, hvor det får noget trækkraft.

John Burten den 17. oktober 2014:

Hvor meget betalte dette firma dig, fordi du ikke engang kan finde dette POS på Sertas eget websted. Hvor fortællende er det? Jeg købte en af ​​disse og endte med at vende den på hovedet for at undgå de dumme pigge. Du kan ikke engang finde ud af vægten af ​​skummet, og heller ikke nævner det søvn som det døde websted. Jeg antager, at det er nødvendigt med lidt ekstra indkomst siden at forlade erhvervslivet.

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 13. oktober 2014:

Æggeskalssiden går op, Janie. Hvis du har købt en, vil du elske den!

janie den 13. oktober 2014:

jeg ved, at dette er et vanvittigt spørgsmål, men går den flade side op eller eggtskalens side?

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 25. september 2014:

Donna, jeg er ked af at høre om din ulykke. Jeg håber, at denne topper hjælper. Kom tilbage og lad mig det vide!

Donna den 24. september 2014:

Efter en kollisionskollision for et par tårer siden lærte jeg, at jeg har degenerativ disksygdom. Nogle uger er gode, andre ikke så meget. I løbet af en dårlig uge stødte jeg på din anmeldelse efter at have brugt adskillige timer online på at søge efter den perfekte topper, og i dag tog jeg springet. Big Lots handler om 2 mikes fra mit hjem, og de havde en King size tilbage - det var mit !!! King-størrelsen er $ 119,00 - stadig billigere end noget, jeg fandt online. Jeg tog det bare ud og lagde det på sengen - passer smukt, og jeg har det medfølgende dæksel i tøjet, mens jeg skriver. Forhåbentlig vil mine smerter i lænden og hoften blive hjulpet af dette. Tak for din anmeldelse!

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 11. august 2014:

Amy, bemærkede jeg i gårsdagens avis Big Lots har en Serta Gel Memory Foam-pude til salg. Jeg kan bare hente en. Det vil være rart at have en kølig pude under mit hoved, mens jeg sover på denne fantastiske topper.

Amy den 10. august 2014:

Kom på tværs af din anmeldelse, efter at jeg købte denne topper på Big Lots i dag (ELSKER mig nogle Big Lots !!) bare af nysgerrighed og for at se, hvordan det holdt op over tid. Jeg er glad for at se din er stadig god som ny !! Ser fremad til mange nætter med at føle at jeg sover på et eksklusivt hotel :)

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 26. juli 2014:

Du er velkommen, Ashley. Jeg kan godt lide, at den bevarer sin form. Jeg har haft minen i over et år nu, og der er ingen buler i kroppen. Jeg elsker også, at det er sejt. Der er ikke noget værre end at være varm, mens du prøver at sove.

Jeg er så glad for, at du kan lide din topper! Hvilken let og billig løsning på en ubehagelig madras, hva '?

Ashley 26. juli 2014:

Denne topper er fantastisk !! Det føles som en helt ny madras! Hukommelseskummet danner perfekt til din krop, men er ikke for blødt. Jeg er forelsket i dette! Absolut værd at pengene! Tak for forslagene!

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 25. juli 2014:

Ashoey, jeg håber bestemt, at dit sind sov godt i går aftes og ikke dine arme! Kom tilbage og lad mig vide, hvordan denne topper fungerer for dig. Jeg elsker min. Det er de bedste $ 99, jeg nogensinde har brugt!

Ashoey den 24. juli 2014:

Købte netop denne madras topper fra Big Lots! Glade for at læse så mange gode anmeldelser. Min nuværende madras er så hård, at mine arme falder i søvn, når jeg er på min side. Jeg bruger det i aften og følger op med en gennemgang. Tak for forslagene! Det gjorde det meget lettere at vælge en!

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 16. juli 2014:

Drew, dette er den bedste madras topper, jeg også har prøvet. Jeg har tidligere brugt ægkasser, og de gjorde virkelig intet for mig. Jeg elsker den her. Du har ret - det er en stor værdi. Jeg er glad for, at det fungerer godt for dig.

Drew 16. juli 2014:

Havde denne skummadras topper i cirka en måned, og det har været meget godt. Jeg har ejet mindst 4 madrasser, før jeg spænder fra 1 tommer til 4 tommer. Denne 3 tommer madras er lige rigtig med den passende skumdensitet til mine behov. Jeg har det som om jeg flyder med denne skumtopper og ingen trykpunkter. Nedre ryg føles godt om morgenen. Fantastisk værdi samlet og fik minr på Big Lot. Tak fordi du startede denne blog.

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 22. juni 2014:

Thanx Justafriend. Jeg får ikke nattesved længere. Heller ikke hedeture. Jeg formoder, at jeg har gennemgået hele menopausal cyklus. Gudskelov!

Bare en ven den 22. juni 2014:

Prøv nattesved, prøv macca-rod. Hvis du har en hel mad eller en jordbillet i nærheden af ​​dig eller en anden helsekostforretning, har de den der. Få rent macca rodpulver. Brug bare en teskefuld eller bland det i juice. Natsved er væk. Meget billig

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 31. maj 2014:

Joe, dette fungerede for mig. En queen size topper er $ 99,99 på Big Lots. Det er prisen værd. Jeg har ikke set det billigere andre steder. Giv det et skud.

Joe fra North Miami FL den 30. maj 2014:

Min ryg har dræbt mig for nylig på min madras. En topper kan være nyttig til at holde mig i søvn gennem natten.

Shauna L Bowling (forfatter) fra Central Florida den 19. maj 2014:

Jean, jeg er så glad for, at det fungerer for dig. Jeg fandt, at lettelsen var øjeblikkelig. Jeg havde også problemer med at sove, selv om natten. Jeg sover stadig ikke hele 8 timer uden at vågne op, men jeg kan gå omkring 4, hvilket er bedre end før!

Jean Miller Ader den 18. maj 2014:

Jeg kan se, at der er gået 5 uger siden jeg satte gel topper på og tog den anden topper af. Jeg har ikke længere brug for en trappestol for at komme op i sengen, jeg står bare på mine tipede tæer. Den store nyhed er, at jeg den sidste uge har sovet natten igennem, vil jeg sige i gennemsnit 5-6 timer. Jeg havde vågnet hver 2. time i gennemsnit før. Jeg er glad, glad, glad. Tak for din anmeldelse, der sendte mig til at finde dette. Btw, den anden topper, den forkerte, rulles sammen og dækkes op i kælderen. Nabo ønskede det ikke. De af jer med nye senge eller toppers: Giv dem et par uger til at vænne sig til. For some, the comfort is instant, and for others it takes a few weeks. I felt the comfort instantly, but the sleep extension took a few weeks. Oh, the cat is still thrilled, too. She has lots of places to choose from to snooze and still get rubbed and petted by me, so she gives this a thumbs up, too. :-)

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on April 08, 2014:

Jean, I'm thrilled for you and your cat! I love mine, too. You are so welcome. I'm glad I was able to help. I know I always check consumer reviews before I buy something and I prefer not to read the reviews from the manufacturer's site. Real reviews from real (non-paid) people are what counts in my book.

Jean Miller Ader on April 08, 2014:

I finally got the 4-inch Serta foam off my bed and put the gel topper on. Oh, what a difference! I love it! My cat loves it! We sort of fight for our spots since there is so much more room than the couch we'd been sleeping on. Thank you SO MUCH for your review. I'd have never tried this gel topper if I hadn't read it and the comments. My body thanks you. I would have never guessed there would be such a difference.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on April 06, 2014:

It doesn't feel bumpy, mugsylover. You can feel the texture, but it's actually rather soothing. You can feel it when you rub your hands over it, but not with your back. I don't know if I'm properly conveying what I'm trying to say or not. The texture is not distracting in the least. I love mine!

mugsylover den 5. april 2014:

I am concerned about the topper feeling "bumpy". Can you tell me about that?

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on March 28, 2014:

Don, I'm so happy the topper is working for you. Now if only Serta would happen upon this review and send me a commission for the sales they've received as the result. LOL :-)

Seriously, it's a very good product and lives up to its claims. Thanks for taking the time to tell us your story!

Don Grayson on March 28, 2014:

Last night was my first night sleeping on a Serta-rest topper. Used it on a foldout bed. I was very happy with the difference. At 225# I ad no shoulder pain. Like I said, last night was my only basis.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on March 26, 2014:

TheDen, your story is a wonderful testament to the value of this product. There's nothing worse than not getting a restful sleep. Well, expect for waking up in pain that is. I'm so glad this product worked for you.

I can relate to the leg thing; I used to do the same thing. I have to be cool and comfortable when I sleep and this topper provides both.

I'm so happy you can now sleep comfortably. Hurra!

THEDEN on March 25, 2014:

Opfølgning. I slept on it last night and must say that it was the best choice ever! I let it sit out for about 6 hours, but couldn't wait to try it out. The instructions says that its ok to use it after it opens up, but it does have a synthetic smell. It really did not bother me, and after I got home today, I hardly notice it. I put it in a room with a small space heater to speed up the process, and the next day used my air purifier to try to get as much of the smell out. I slept like a baby! I had a spinal chord injury and could not get comfortable in my bed. I spent $1,000 on a pillow top mattress, but it was too firm. I had a cotton topper on it before, but after 2 washes the seams tore and had to throw it out. With just the mattress, I could not lay on my back, or either side for too long without having pain. I am a side sleeper. After putting the Serta to the test I noticed, that I was comfortable without pain on either side, and actually fell asleep on my back. I also normally have to sleep with one leg out, because I get hot. This pad actually kept me cool! I woke up at 6 in the morning feeling completely refreshed. I normally sleep until 8:30 and have trouble getting up due to the tossing and turning. I highly recommend anyone with pain, tossing, or sleep problems to give this a shot. At $99.00 at Big Lots was worth every penny. Thank you again bravewarrior for the recommendation and review!

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on March 25, 2014:

Good for you, theden! Big Lots carries this topper all the time. I haven't seen them raise the price since I bought mine almost a year ago. It has definitely given me better quality sleep and eased my back pain tremendously.

THEDEN on March 24, 2014:

Thank you so much for posting. I saved a bunch by going to Big Lots today to purchase mine! $99.00 plus tax. I almost bought this online for $150.00 plus tax. I know it will help my back:-)

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on March 18, 2014:

Peg, it's much cheaper than buying a new mattress. Actually, I did buy a new mattress, but test riding it in a store doesn't let you know how it feels when you spend 8 hours on it. This topper is awesome. I recommend the cool gel as mentioned in this article. If you like a cool bed when you sleep, this one's the answer.

Peg Cole from Northeast of Dallas, Texas on March 18, 2014:

Thanks for the run down on this memory top mattress. We've debated about getting memory foam or trying something else, soon. Good to hear about your experience.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on February 19, 2014:

Jean, I'm sorry to hear about your physical disabilities. Would your husband not be understanding of your needs? You can return the one you bought online and get a refund. Why wouldn't your husband go to the local store and get what you need?

Big Lots stores are way much smaller than Wal-Mart. If your husband won't help you, do you have a friend who will?

Jean Miller Ader on February 19, 2014:

We have a Big Lots not far from here, but I'm disabled and I don't want my husband to know I've bought another one. It's easier on my body and my nerves to pay a bit more to have it delivered so I can hide it until he's out of the house. I don't know how large the Big Lots stores are, but my back and other body parts are too bad to walk very far. Wal-Mart? Glem det. Grocery store? I pay for those trips for days. I use the shopping carts for walkers. :-) I did take a nap on the bed today - test run for the first time. Så langt så godt. I had to lie down with the top of my back and scootch my body up pressing my feet against the dresser. I need to wear slick nylon-type jammies, I guess, to make it easier to get in.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on February 18, 2014:

Jean, I sure hope you neighbors take the topper you bought by mistake. Do you not have a Big Lots store near you? They have the one I reviewed here in stock all the time. I've yet to see them raise the price.

At 5'10" you need a step stool to get into bed? My, you just may be the modern day Princess and the Pea! :-)

Jean Miller Ader on February 18, 2014:

Shauna, I know it's a topper that goes on the mattress. Luckily for me, the bed frame arrived first, then the mattress and box spring, then the I put the topper on. Unfortunately, I ordered the wrong topper. The one I have is just foam, not gel. I took the easy way out and ordered the gel one from Amazon today and paid more for it just so I'd have it and have it delivered. Maybe my neighbor will take the old one since I haven't even slept on it yet and they just got new beds. You should see my bed. I had to order a step stool to get onto it. I measured, and it is 34" high to get onto the bed. The bottom of my butt doesn't reach that high, even though I'm 5'10" - or used to be. I even ordered the low profile box spring. I'd need stilts if I'd gotten the regular box spring. Anyway, I now have the softest pillowtop Sealy bed they make (an 8) and should be getting the gel topper Thursday and be happy, happy, happy. THANK YOU!! (Oh, I never did hear from Big Lots.)

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on February 12, 2014:

Jean, this is not a mattress. It's a topper that fits on top of your existing mattress. I've seen Big Lots commercials for the Presidents' Day promotion. I've seen the topper that I review in this article for the same price repeatedly: $99 for a 3" queen size topper - and they are in stock. You'll have to go to your nearest Big Lots if you want to purchase the topper in addition to the mattress (from what you're telling me).

I don't want you to be confused between the mattress and the topper. They are two different sleep choices. I chose the topper because I'd already bought a new mattress (not a Serta) and I was attracted to the cooling quality. I made a good decision in buying the topper.

Thank you for sending this link to your friends. Please also send them my response to your comment. I don't want the topper to be confused with a mattress. It's an enhancement (that works great to alleviate back pain) but it is not a replacement for a mattress.

Jean Miller Ader on February 12, 2014:

Big Lots has a sale Feb 17th and 18th of Serta Mattresses. They show the topper online, but it says you have to buy it in store instead of on their website. I just wrote to ask if they'll have any toppers. My new bed will be here Monday, and just in case I want the topper to add. I've sent your link to several friends who are considering new mattresses or complaining of back pain and their beds. Thank you so much for your review and comments! I'm thrilled to be getting off the sofa.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on January 16, 2014:

Dr. Taylor, you won't regret it! By all means, go to Big Lots; you'll save a lot of money.

Folake Taylor, MD. 16. januar 2014:

OKAY. Was about to purchase a similar one from Overstock.com. Might just drive to Big Lots and get this one. I have back and hip pain as well. Tak.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on January 07, 2014:

WiccanSage, your bed sounds awesome. Is the gel topper one that stays cool? I love that feature in mine. I can't stand being hot while I sleep. When I bought the topper I was still suffering night sweats so it was a great relief to have something cool against my skin. I agree with you - foam is the way to go.

Thanx for your feedback. I'm sure your comment will help all who suffer from back pain and read this review.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on January 07, 2014:

Ben, I would imagine the entire mattress would be awesome on the back. Especially if it holds up as well as the topper. If you buy one, come back and let me know how it worked for you.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on January 07, 2014:

Rebecca, my mattress was doing me more harm than good and it's not even 2 years old. I'd wake up so achy every morning. A hot shower helped but only temporarily. The topper has done the trick and saved me a lot of money in the long run.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on January 07, 2014:

Nell, I don't know if Serta is available in the UK. I would imagine it is. If you can find the item reviewed in this post, you won't be sorry. It really has made a difference with me. No more pain!

Mackenzie Sage Wright on January 07, 2014:

I got a memory foam bed with gel topper-- it was like 'where have you been all my life?" I love it. The gel foam works pretty well, and the bed is so comfortable. I think the trick is the density & the thickness-- you have to get pretty high density and I was told to get one at least 12 inches thick (mine is 15 inches), but it is awesome. I was getting so sick of spring mattresses giving out... I've had mine now for about 8 months and love it. It wasn't a serta but I highly recommend the foam.

Ben Zoltak from Lake Mills, Jefferson County, Wisconsin USA on January 06, 2014:

Very interesting, I just don't see the topper doing the trick for me. I would like the whole mattress, which I see on one of your ads, they are a little less costly than I thought!

Great review!

Ben

Rebecca Mealey from Northeastern Georgia, USA on January 06, 2014:

This is a terrific and valuable product review. So many people have back problems it seems. The answer could surely lie in their mattress. Tak!

Nell Rose from England on January 06, 2014:

Det er fantastisk! thanks for pointing me in the right direction, and yes my pain is similar to yours! right hip and lower back! I will definitely get one of these, I just looked at your amazon one, but its as you said in america, so i will have to look for the equivalent over here, but brilliant! voted up and shared! nell

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on December 27, 2013:

You did it right. Crates go up. Did yours come with a zipper enclosure to put over the pad? I'm so glad you like it. I love mine and it hasn't lost its shape at all. Maybe Serta will hire us as official spokespeople. :-)

Laurie on December 27, 2013:

I purchased it yesterday afternoon and slept on it last night. LOVE IT!!! I put the crates up. Is that the proper way to have it, or should they be down?

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on December 26, 2013:

Laurie, I got my queen size topper at Big Lots for $99 also. Jeg elsker det. I no longer awaken with back pain, nor do I have pain thru the day. It really was a good investment. I highly recommend it and no one has this topper for a lower price than Big Lots, from what I've seen.

Please come back and let me know how you feel after sleeping on the 3" Serta topper.

Laurie on December 26, 2013:

Thank you for your review. Big Lots in my city has this topper for $99 (Queen). I'm going purchase mine this afternoon. My mattress, although only 1 1/2 years old, hurts various pressure points. I'm hoping this topper will do the trick without me having to purchase another mattress.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on October 31, 2013:

Leah, put the egg crate side up. You'll love this topper. It's the best purchase I've ever made. I haven't had back pain since I bought it. It maintains its shape beautifully. I've been sleeping on it for 6 months now and it is the same as when I first put it on the bed - no body dents or misshaping. The best part is, it's cool. There's nothing worse than being hot while trying to sleep!

If yours came with a case, be sure to use it. It's really pretty easy to get the topper inside. I was able to do it myself.

I'm glad you found this review useful. Enjoy your new topper!

Leah on October 30, 2013:

First off, thank you for posting your review! I just purchased one today and was excited to see such a positive review! This might be a silly question but when putting the topper into its shell should I have the flat side up or the egg crate like grooves? Or wont it matter either way? Any input would be vey helpful :) thanks!

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on October 23, 2013:

Jewels you are very wrong in your statement. I have no problem rolling around on this mattress topper. It does not sink at all. You don't know what you're talking about and your insinuation is not appreciated.

Jewels on October 22, 2013:

This bed is the anti-sex bed! Very comfortable but once you are in it you cannot move at it feels like you have been sucked in by quick sand it is literally hard to even roll onto your side or get out of bed makes you feel like you weigh 500 pounds and there is no way you can move in any direction for any hanky Panky so if you are lonely and have back or hip pain this bed is perfect for you


Se videoen: Sleep Innovations Memory Foam Mattress Topper (November 2021).